Diensten

ForcePro heeft de filosofie dat naast verkoop van producten ook de kennis van het gebruik en onderhoud daarvan moet mee verkocht worden. Het credo Product plus Kennis is dan ook de basis van ForcePro.

Wij geven de instructie van de producten met gecertificeerde eigen instructeurs. Deze geven ook de certificaten af bij levering en de afdeling Support houdt het jaarlijkse onderhoud bij als het van toepassing is. Zij zullen u tijdig op de hoogte brengen van het onderhoud met de daarbij behorende nieuwe certificering indien van toepassing.

ForcePro heeft ook een positie in de markt vanuit de klanten en leveranciers dat zij betrokken zijn bij tal van innovatie projecten en is dan ook vaak de uitvoerende partij voor ontwikkeling van nieuwe producten.

Instructie

Met onze eigen instructeurs kunnen wij elke geleverd product overdragen met de juiste toepassingsinstructies en implementatie in de daarvoor bestemde protocollen. Zaken als opslag, onderhoud en de procedure bij beschadiging worden met u doorgenomen.

Onderhoud
Het type product wat wij leveren vergt soms ook wat onderhoud of updates. Deze worden door onze eigen technische afdeling verzorgd. De afdeling Support zal vroegtijdig met u contact opnemen voor een onderhoudssessie of een verplichte update.
Certificering

Veel van onze producten zijn gecertificeerd en sommige daarvan moeten elke jaar opnieuw gecertificeerd worden. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat wij de productcertficaten aan u ter beschikking stellen op verzoek.

Ontwikkeling
Groot geworden door innovatie kunnen wij complexe problemen binnen de geldende wettelijke regels en technische mogelijkheden het hoofd bieden en de juiste oplossing bieden. Daarom zijn wij steeds vaker aanwezig bij ontwikkelings- projecten binnen de overheids- en automotive sector.