Nieuws

 

VACATURE
27-05-2020

Monteur Voertuiginstallaties.

In deze functie voorzie jij voertuigen en motoren van diverse elektronica en elektrische apparatuur op het gebied van communicatie, signalering, navigatie en voertuigvolgsystemen. Deze werkzaamheden worden voornamelijk verricht vanuit onze werkplaats in Alphen. Voor een aantal projecten worden de werkzaamheden op locatie uitgevoerd. Je maakt onderdeel uit van het automotive team en werkt nauw samen met de andere monteurs. Projectwerkzaamheden op locatie worden meestal door een team van twee monteurs uitgevoerd. Het is jullie verantwoordelijkheid dat een project perfect verloopt en kwaliteit geleverd wordt.

Wij zoeken
Iemand die ondernemend, proactief, hands-on en assertief is. Je vindt het leuk om te werken in een groeiend bedrijf en leert jezelf makkelijk nieuwe dingen aan. Functie-eisen

• Minimaal mbo werk- en denkniveau
• Minimaal opleiding als automonteur
• Een elektrotechnische of technische opleiding op het gebied van voertuigen
• Inzicht in technische situaties en het kunnen lezen van technische tekeningen
• In bezit van rijbewijs B
• Ambitie en leergierigheid; je wil je ontwikkelen naar een hoger niveau
• Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie is een pré
• Affiniteit met voertuigen is een pré

Wij bieden
• Een afwisselende functie met ruimte voor eigen inbreng
• Een prettige werksfeer in een informeel bedrijf
• Uitstekende mogelijkheden tot persoonlijke en professionele ontwikkeling
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Intersesse? 
Stuur je CV via email naar Laura Swinkels, laura@forcepro.nl.

 

Winnaar van de Europese overheidsopdracht voor anti-drone jamming systeem
25-05-2020

PERSBERICHT

ForcePro BV is de winnaar van de Europese overheidsopdracht voor anti-drone jamming systeem. Na een lange periode van intensief testen en evalueren heeft het Nederlandse innovatiebedrijf ForcePro BV uit Alphen de overheidsopdracht gewonnen voor een 4-jarige raamovereenkomst “Aankoop Drone Interceptiemiddel”. Hierbij is de in Australië ontwikkelde DroneGun Tactical van DroneShield dat binnen Europa vertegenwoordigd wordt door ForcePro BV, als beste uit de tests gekomen. Deze openbare procedure in opdracht van Politiezone Antwerpen is opgezet binnen het project Skyfall van de Europese Unie. Hierdoor kunnen politiediensten van alle lidstaten van de Europese Unie bestellingen via dit contract plaatsen.

DroneGun Tactical
Dit is een volledig veilige oplossing tegen een breed scala aan dronemodellen. Het ontwerp in “geweerstijl” is comfortabel draagbaar en is in staat om meerdere RF-frequentiebanden tegelijkertijd te onderbreken. Door instructeurs hoog op te leiden in het gebruik van een DroneGun Tactical is er bescherming en beveiliging van onder andere personen, evenementen, gebouwen en instellingen wanneer het gaat om mogelijke dreiging van terreur of gevaar door middel van drones.

Voor meer informatie kunt u met ForcePro BV contact opnemen.
Jeroen.Zoon@forcepro.nl of 085-30 131 52