• About | ForcePro
FORCEPRO:

Masters in protection

Wij zijn ForcePro Group. De internationale, allround leverancier voor professionals in complexe en risicovolle werkvelden. Met onze drie divisies, Equipment, Technologies en Automotive, bieden we hoogstaande oplossingen voor al je veiligheidsvraagstukken. Van uniform tot auto, van drone detectie tot tactische vesten. En alles daar tussenin.

Wij grijpen iedere kans aan om beter te beschermen. Daarom vind je bij ons alleen de beste kwaliteit in veiligheid.

Ons verhaal

Wat in 2017 begon als een bedrijf gespecialiseerd in CUAS, groeide al snel uit tot meer. Veiligheid bieden in uitdagende werkvelden gaat verder dan alleen de juiste apparatuur of auto. Vanuit ons hoofdkantoor in Alphen werken we met ons team aan het bieden van totaaloplossingen. Deze ambitie heeft ons ver gebracht en inmiddels bestaan we uit drie divisies waarmee we op verschillende gebieden tenders en vertrouwen hebben gewonnen. 

Onze visie is dat veiligheid en kwaliteit altijd voorop moeten staan. Vanuit dat gedachtegoed ondersteunen we internationaal bedrijven en overheden en zijn we een betrouwbare partner die alle zorgen uit handen neemt. Zodat professionals optimaal beschermd en comfortabel aan het werk kunnen gaan.

Image
ForcePro - Drone
SAMENWERKING:

Partners

Ben jij voor jouw gemeente op zoek naar oplossingen in veiligheid op het hoogste niveau?
Dan denken we graag met je mee en delen onze kennis en expertise met je.

Ook als je een producent bent en denkt dat we iets voor elkaar kunnen betekenen om veiligheid nòg beter te maken, gaan we graag met je in gesprek.

Neem contact op

VACATURES:

WERKEN BIJ FORCEPRO

Zie jij het wel zitten om te werken in een dynamische omgeving en zijn veiligheid en kwaliteit zaken waar jij op "aan" gaat? Wanneer je werkt bij ForcePro liggen er hele mooie kansen èn kun je iets betekenen voor de samenleving. 

Image